Openingstijden

maandag t/m vrijdag 

08:30-12:00 en 13:00-17:30 uur

's Avonds en Zaterdags
uitsluitend op afspraak

077 - 475 1333

info@jhoezen.nl

Sanitair

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet u doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten.

Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Ook is het mogelijk om in overleg met u een afspraak te maken bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.

Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorziening verzorgen en omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij zelfs uw complete verbouwing/nieuwbouw verzorgen.

Baden en douchen krijgen een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief bubbelbad. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. Ook het uitproberen van bubbelbaden behoort daar tot de mogelijkheden.

Voor uitleg, ontwerp en advies bij uw keuze zijn er zowel bij ons, als bij de showrooms van onze leveranciers deskundigen aanwezig die u onder het genot van een kopje koffie te woord staan.

Mechanische ventilatie

Wat is centraal mechanische ventilatie?

Sinds eind jaren 70 worden bijna alle nieuwbouwwoningen in Nederland bijna standaard voorzien van een centraal mechanisch ventilatiesysteem. Deze systemen zorgen gedurende de hele dag voor het afzuigen van badkamer, toilet en keuken.

Hoe werkt centraal mechanische ventilatie?

Het principe van een centraal mechanisch ventilatiesysteem is eenvoudig. Op of onder het dak wordt een 'centrale' ventilator geplaatst. Op deze ventilator worden ronde metalen kanalen aangesloten naar de keuken, de douche en het toilet. Voor de luchtafzuiging worden in de te ventileren ruimten (instelbare) afzuigroosters aangebracht in de opening van het ventilatiekanaal.

Verschillende systemen en producten

Wij leveren verschillende producten voor centraal mechanische ventilatiesystemen in woningen. Voor elke woonsituatie hebben wij een ideale oplossing om een optimaal binnenklimaat te garanderen.

 

Verwarming

Van het plaatsen van een gashaard, vloerverwarming, traditionele verwarming tot het verzorgen van een installatie voor een utiliteitsgebouw: Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v.heeft een naam hoog te houden als het om verwarming gaat. We zijn sterk in onconventionele verwarmingsinstallaties zoals warmtepompen en zonlichtsystemen. Luchtverwarming is een van de oudste en tegelijkertijd meest onbekende vormen van verwarming. Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v. heeft jarenlange ervaring in deze specialistische manier van verwarmen. Een manier van verwarmen die trouwens het ontdekken waard is; mensen die eenmaal het comfort van luchtverwarming aan den lijve hebben ondervonden, willen nooit iets anders meer. Kortom, of het nu om het verlagen van de stookkosten of het verhogen van het comfort gaat: Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v. bedenkt altijd een oplossing op maat.

Duurzame energie

Warmtepompen

Een systeem dat werkt volgens een omgekeerde koelkast kan uw huis duurzaam verwarmen: de warmtepomp. Deze maakt gebruik van warmte uit lucht en bodem(water). In de zomer houdt het warmtepompsysteem uw huis koel. Een warmtepomp is een systeem dat net als een CV-installatie of zonnecollector het huis kan voorzien van verwarming en warm water. Een warmtepomp kan bovendien ook koelen.

Warmtepompsystemen zijn duurzaam. Het rendement voor verwarming kan oplopen tot 140 procent. De bron van warmte is bovendien onbeperkt en kosteloos beschikbaar: grond- en oppervlaktewater, buitenlucht en ventilatielucht.

Verwarming, koeling, warm water

Warmtepompen zijn al een paar jaar op de markt als bron voor ruimteverwarming, -koeling en warm tapwater. Warmtepompen voor verwarming gebruiken meestal de bodem als warmtebron; boilers die worden aangedreven door een warmtepomp gebruiken doorgaans warmte uit de lucht. Vroeger werd het principe achter een warmtepomp alleen toegepast in koelkasten en airconditioningsystemen.

Zonneboilers

Voor elk huishouden bestaat een geschikte zonneboiler. Zonneboilers zijn er daarom in meerdere typen, soorten en maten. Welk type het best bij uw situatie past, hangt vooral af van de warmwatervoorziening die u hebt of nieuw wilt aanschaffen.

Het meest logische moment voor aanschaf van een zonneboiler is als uw huidige warmwatertoestel aan vervanging toe is. U kunt dan de zonneboiler in combinatie met een nieuwe (hr-)ketel kopen. Dit bespaart u geld op de montagekosten.

Loodgieterswerk

Alle loodgieterswerkzaamheden worden door ons op vakkundige wijze uitgevoerd. Onder loodgieterswerkzaamheden verstaan wij het aanleggen van binnen-en buitenrioleringen, het aanleggen van gas-en waterleidingen, het leveren en monteren van sanitair, zink en koperwerkzaamheden.

Volg onze Facebook

wo 5 juni 2019 13:15

Onze vacature staat vanaf nu ook op debanensite.nl Via deze weg is solliciteren ook mogelijk! https://www.debanensite.nl/vacature/servicemonteur/192842/

 
di 21 mei 2019 8:26

Vacature Zelfstandige Servicemonteurs (CV-Installaties) Werk locatie: Regio Venlo Functie Omschrijving: Wij zijn op zoek naar ervaren servicemonteurs voor het verrichten van onderhoud en reparaties, het opsporen en verhelpen van storingen en het installeren van cv-ketels. Het betreft een verantwoordelijke baan waarbij je garant staat voor het leveren van kwaliteit en een uitstekende service. Functie eisen: • MBO-Servicemonteur CV-installaties • VCA diploma • Klantgericht en flexibel • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidheid tot het draaien van storingsdiensten (+/- 1 weekend per 4 weken) • Een geldig rijbewijs B • Bereid zijn tot het volgen van opleidingen Wij bieden jou als servicemonteur: • Een uitdagende, zelfstandige baan met veel vrijheid. • Een goed vast salaris dat past bij de functie. • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Reageren op deze vacature: Heb je interesse of vragen m.b.t. de functie van installatiemonteur? Je kunt je cv / vragen sturen naar info@jhoezen.nl of naar J Hoezen en znn bv Blauwwater 11 5951 DB Belfeld Zelfstandige Servicemonteurs (CV-Installaties)

 
ma 4 februari 2019 11:59

Sneak Preview: het afmonteren van deze badkamer is begonnen!

 

Afspraak showroom

Bel ons op 077 475 1333, of laat uw gegevens achter en wij bellen u:
Naam*
Invalid Input

Telefoonnummer*
Invalid Input

E-mailadres*
Invalid Input

Afspraak onderhoud

Bel ons op 077 475 1333, of laat uw gegevens achter en wij bellen u:
Naam*
Invalid Input

Telefoonnummer*
Invalid Input

E-mailadres*
Invalid Input