Openingstijden

Onze showroom is vanaf 22 juli t/m 14 augustus gesloten.

Openingtijden showroom:
maandag t/m vrijdag
08:30-12:00 en 13:00-17:30 uur

077 - 475 1333

info@jhoezen.nl

Sanitair

Als u besluit om een sanitaire voorziening (badkamer, toilet, e.d.) opnieuw in te richten of een nieuwe sanitaire voorziening te bouwen, weet u doorgaans niet wat de mogelijkheden zijn en merkt dat het best wel lastig is om dit praktisch en mooi in te richten.

Wij kunnen u helpen bij het praktisch inrichten van uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Ook is het mogelijk om in overleg met u een afspraak te maken bij een showroom. Hier kunt u op uw gemak de allernieuwste producten en designs bekijken op het gebied van sanitair en tegels in allerlei stijlen en prijsgroepen en een compleet aanbod van apparatuur op het gebied van verwarming en warmwater. Kortom: de complete badkamer.

Onze deskundige monteurs kunnen de complete installatie van uw sanitaire voorziening verzorgen en omdat wij samenwerken met diverse aannemers kunnen wij zelfs uw complete verbouwing/nieuwbouw verzorgen.

Baden en douchen krijgen een steeds belangrijkere rol in onze woonomgeving. Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Er is een geweldige keus, haast teveel om op te noemen, van eenvoudig tot zeer luxueus. Hierbij kunt u denken aan een simpel toiletfonteintje tot een luxe badkamer, inclusief bubbelbad. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een grotere showroom waar grote aantallen badkamers te zien zijn. Ook het uitproberen van bubbelbaden behoort daar tot de mogelijkheden.

Voor uitleg, ontwerp en advies bij uw keuze zijn er zowel bij ons, als bij de showrooms van onze leveranciers deskundigen aanwezig die u onder het genot van een kopje koffie te woord staan.

Mechanische ventilatie

Wat is centraal mechanische ventilatie?

Sinds eind jaren 70 worden bijna alle nieuwbouwwoningen in Nederland bijna standaard voorzien van een centraal mechanisch ventilatiesysteem. Deze systemen zorgen gedurende de hele dag voor het afzuigen van badkamer, toilet en keuken.

Hoe werkt centraal mechanische ventilatie?

Het principe van een centraal mechanisch ventilatiesysteem is eenvoudig. Op of onder het dak wordt een 'centrale' ventilator geplaatst. Op deze ventilator worden ronde metalen kanalen aangesloten naar de keuken, de douche en het toilet. Voor de luchtafzuiging worden in de te ventileren ruimten (instelbare) afzuigroosters aangebracht in de opening van het ventilatiekanaal.

Verschillende systemen en producten

Wij leveren verschillende producten voor centraal mechanische ventilatiesystemen in woningen. Voor elke woonsituatie hebben wij een ideale oplossing om een optimaal binnenklimaat te garanderen.

Informatie Warmte-Terug-Win unit (WTW)

Bijzondere aandacht voor het Warmte Terug Win systeem in uw nieuwe woning

Doordat de tijden veranderen, zijn ook de normen die van toepassing zijn bij het bouwen van een nieuwe woning veranderd. Zo is de bouwer van de woning gehouden aan een aantal verplichtingen waaraan de woning moet voldoen. Dit is terug te vinden in het Bouwbesluit. Daarin zijn een aantal uitgangpunten opgenomen. Deze zijn:

  • Veiligheid in de woning
  • Gezondheid in de woning
  • Bruikbaarheid van de woning
  • Energiezuinigheid van de woning

Omdat één van de ingrijpende zaken de Energie Prestatie Norm is, moeten vaak zaken in de woning worden aangebracht die geheel nieuw zijn. Daarom deze informatie voor u, waarvoor wij u bijzondere aandacht vragen.

Warmte Terug Win-installatie, kort genoemd WTW systeem

Wat houdt een WTW systeem in.

  • Warmte die terug gewonnen wordt
  • Een goede ventilatie in de woning
  • Behaaglijke warmte in de woning
  • Altijd een frisse woning

Omdat voor dit systeem er wat aandacht wordt gevraagd bij het in gebruik nemen van de woning en dat met een aantal zaken rekening moet worden gehouden, zijn wij gaarne bereid een en andere aan u in een persoonlijk onderhoud toe te lichten.

Verwarming

Een van de belangrijkste activiteiten van Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v., is het verzorgen van verwarmingsinstallaties. Van het plaatsen van een gashaard, vloerverwarming, traditionele verwarming tot het verzorgen van een installatie voor een utiliteitsgebouw: Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v.heeft een naam hoog te houden als het om verwarming gaat. We zijn sterk in onconventionele verwarmingsinstallaties zoals een warmtepompen en zonlichtsystemen. Luchtverwarming is een van de oudste en tegelijkertijd meest onbekende vormen van verwarming. Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v. heeft jarenlange ervaring in deze specialistische manier van verwarmen. Een manier van verwarmen die trouwens het ontdekken waard is; mensen die eenmaal het comfort van luchtverwarming aan den lijve hebben ondervonden, willen nooit iets anders meer. Kortom, of het nu om het verlagen van de stookkosten of het verhogen van het comfort gaat: Installatiebedrijf J. Hoezen en zonen b.v. bedenkt altijd een oplossing op maat.

Duurzame energie

Warmtepompen

Een systeem dat werkt volgens een omgekeerde koelkast, kan uw huis duurzaam verwarmen: de warmtepomp. Deze maakt gebruik van warmte uit lucht en bodem(water). In de zomer houdt het warmtepompsysteem uw huis koel. Een warmtepomp is een systeem dat net als een CV-installatie of zonnecollector het huis kan voorzien van verwarming en warm water. Een warmtepomp kan bovendien ook koelen.

Warmtepompsystemen zijn duurzaam. Het rendement voor verwarming kan oplopen tot 140 procent. De bron van warmte is bovendien onbeperkt en kosteloos beschikbaar: grond- en oppervlaktewater, buitenlucht en ventilatielucht.

Verwarming, koeling, warm water

Warmtepompen zijn al een paar jaar op de markt als bron voor ruimteverwarming, -koeling en warm tapwater. Warmtepompen voor verwarming gebruiken meestal de bodem als warmtebron; boilers die worden aangedreven door een warmtepomp gebruiken doorgaans warmte uit de lucht. Vroeger werd het principe achter een warmtepomp alleen toegepast in koelkasten en airconditioningsystemen.

Zonneboilers

Voor elk huishouden bestaat een geschikte zonneboiler. Zonneboilers zijn er daarom in meerdere typen, soorten en maten. Welk type het best bij uw situatie past, hangt vooral af van de warmwatervoorziening die u hebt of nieuw wilt aanschaffen.

Het meest logische moment voor aanschaf van een zonneboiler is als uw huidige warmwatertoestel aan vervanging toe is. U kunt dan de zonneboiler in combinatie met een nieuwe (hr-)ketel kopen. Dit bespaart u geld op de montagekosten.

Loodgieterswerk

Alle loodgieterswerkzaamheden worden door ons op vakkundige wijze uitgevoerd. Onder loodgieterswerkzaamheden verstaan wij het aanleggen van binnen-en buitenrioleringen, het aanleggen van gas-en waterleidingen, het leveren en monteren van sanitair, zink en koperwerkzaamheden.

Facebook nieuws

Afspraak showroom

Bel ons op 077 475 1333, of laat uw gegevens achter en wij bellen u:
Naam*
Invalid Input

Telefoonnummer*
Invalid Input

E-mailadres*
Invalid Input

Afspraak onderhoud

Bel ons op 077 475 1333, of laat uw gegevens achter en wij bellen u:
Naam*
Invalid Input

Telefoonnummer*
Invalid Input

E-mailadres*
Invalid Input